Identifikacinis (sėklų saugyklos) numeris. |
AGB03561SS |
ANGI numeris........................................... |
AGB04814 |
Pavyzdį saugančios institucijos kodas...... |
LTU006 |
Pavyzdžio surinkimo numeris................... |
AR2018BO-01 |
Pavyzdį surinkusios institucijos kodas...... |
LTU006 |
Gentis....................................................... |
Lycopersicon |
Rūšis........................................................ |
esculentum |
Aprašo autorius....................................... |
Mill. |
Vidurūšinis taksonas................................ |
|
Vidurūšinio taksono autorius................... |
|
Augalo pavadinimas (liet.)....................... |
Valgomasis pomidoras |
Augalo pavadinimas (angl.)..................... |
Tomato |
Pavyzdžio pavadinimas........................... |
BO-01 |
AGB įsigyjimo data.................................. |
2019---- |
Pavyzdžio tipas........................................ |
C |
Kilmė........................................................ |
LTU |
Pavyzdžio surinkimo vieta........................ |
Babtai, Kauno raj. |
Vietovės geografinė platuma.................... |
|
Vietovės geografinė ilguma...................... |
|
Vietovės aukštis virš jūros lygio [m]......... |
|
Pavyzdžio surinkimo data........................ |
201808-- |
Selekcijos instituto kodas......................... |
LTU006 |
Pavyzdžio biologinis statusas................... |
500 |
Paveldėta informacija............................... |
|
Surinkimo šaltinis...................................... |
40 |
Donoro instituto kodas.............................. |
|
Donoro pavyzdžio Nr. .............................. |
|
Kiti Nr. ...................................................... |
|
Dublikatų buvimo vieta............................. |
LTU006 |
Platinimas................................................. |
M |
Saugojimo tipas........................................ |
13 |
Išskirtinis požymis..................................... |
Vaisiai – dideli, oranžinės spalvos, turi daug B-karoteno, daug tirpių sausųjų medžiagų |
Vėliausio daigumo tikrinimo data.............. |
2019---- |
Daigumas [%]........................................... |
96 |
Tūkstančio sėklų masė [g]....................... |
4.100 |
Pavyzdžio sėklų svoris [g]....................... |
20.040 |
Persėjimo data......................................... |
2018---- |
Daigumo nustatymo metodas.................. |
|
Pavyzdžio autorius................................... |
A. Radzevičius |
Atsakingas koordinacinis centras............. |
2 |
Pastaba..................................................... |
|