Identifikacinis (sėklų saugyklos) numeris. |
AGB02850SS |
ANGI numeris........................................... |
AGB02344 |
Pavyzdį saugančios institucijos kodas...... |
LTU006 |
Pavyzdžio surinkimo numeris................... |
027 |
Pavyzdį surinkusios institucijos kodas...... |
LTU006 |
Gentis....................................................... |
Capsicum |
Rūšis........................................................ |
annum |
Aprašo autorius....................................... |
L. |
Vidurūšinis taksonas................................ |
|
Vidurūšinio taksono autorius................... |
|
Augalo pavadinimas (liet.)....................... |
Vienmetė paprika |
Augalo pavadinimas (angl.)..................... |
Paprika |
Pavyzdžio pavadinimas........................... |
Alanta |
AGB įsigyjimo data.................................. |
20130409 |
Pavyzdžio tipas........................................ |
C |
Kilmė........................................................ |
LTU |
Pavyzdžio surinkimo vieta........................ |
Babtai |
Vietovės geografinė platuma.................... |
|
Vietovės geografinė ilguma...................... |
|
Vietovės aukštis virš jūros lygio [m]......... |
|
Pavyzdžio surinkimo data........................ |
2008---- |
Selekcijos instituto kodas......................... |
LTU006 |
Pavyzdžio biologinis statusas................... |
500 |
Paveldėta informacija............................... |
'Gourment' x Nr. 1-97 |
Surinkimo šaltinis...................................... |
40 |
Donoro instituto kodas.............................. |
|
Donoro pavyzdžio Nr. .............................. |
|
Kiti Nr. ...................................................... |
|
Dublikatų buvimo vieta............................. |
LTU006 |
Platinimas................................................. |
F |
Saugojimo tipas........................................ |
13 |
Išskirtinis požymis..................................... |
Vidutinio ankstyvumo veislė, vaisiai oranžiniai, cilindro formos, švelnaus skonio |
Vėliausio daigumo tikrinimo data.............. |
2013---- |
Daigumas [%]........................................... |
83 |
Tūkstančio sėklų masė [g]....................... |
4.100 |
Pavyzdžio sėklų svoris [g]....................... |
41.000 |
Persėjimo data......................................... |
2012---- |
Daigumo nustatymo metodas.................. |
|
Pavyzdžio autorius................................... |
N. Maročkienė |
Atsakingas koordinacinis centras............. |
2 |
Pastaba..................................................... |
|