| Identifikacinis (sėklų saugyklos) numeris. |
AGB02268SS |
| ANGI numeris........................................... |
- |
| Pavyzdį saugančios institucijos kodas...... |
LTU006 |
| Pavyzdžio surinkimo numeris................... |
NM-027 |
| Pavyzdį surinkusios institucijos kodas...... |
LTU006 |
| Gentis....................................................... |
Capsicum |
| Rūšis........................................................ |
annum |
| Aprašo autorius....................................... |
L. |
| Vidurūšinis taksonas................................ |
var. grossum |
| Vidurūšinio taksono autorius................... |
Sendt |
| Augalo pavadinimas (liet.)....................... |
Saldžioji paprika |
| Augalo pavadinimas (angl.)..................... |
Papryka |
| Pavyzdžio pavadinimas........................... |
'Alanta' (Nr.027) |
| AGB įsigyjimo data.................................. |
2007---- |
| Pavyzdžio tipas........................................ |
C |
| Kilmė........................................................ |
LTU |
| Pavyzdžio surinkimo vieta........................ |
Babtai, Kauno raj. |
| Vietovės geografinė platuma.................... |
|
| Vietovės geografinė ilguma...................... |
|
| Vietovės aukštis virš jūros lygio [m]......... |
|
| Pavyzdžio surinkimo data........................ |
1999---- |
| Selekcijos instituto kodas......................... |
LTU006 |
| Pavyzdžio biologinis statusas................... |
300 |
| Paveldėta informacija............................... |
'Gourmet' x Nr.1997 |
| Surinkimo šaltinis...................................... |
40 |
| Donoro instituto kodas.............................. |
LTU006 |
| Donoro pavyzdžio Nr. .............................. |
|
| Kiti Nr. ...................................................... |
|
| Dublikatų buvimo vieta............................. |
|
| Platinimas................................................. |
T |
| Saugojimo tipas........................................ |
|
| Išskirtinis požymis..................................... |
vaisiai oranžiniai, cilindro formos, švelnaus skonio, vidutinio ankstyvumo |
| Vėliausio daigumo tikrinimo data.............. |
2006---- |
| Daigumas [%]........................................... |
87 |
| Tūkstančio sėklų masė [g]....................... |
4.300 |
| Pavyzdžio sėklų svoris [g]....................... |
61.580 |
| Persėjimo data......................................... |
2006---- |
| Daigumo nustatymo metodas.................. |
|
| Pavyzdžio autorius................................... |
Nijolė Maročkienė |
| Atsakingas koordinacinis centras............. |
2 |
| Pastaba..................................................... |
|